Jóuw topprestatie!

 

Golf360 is een door Daniel Balvert ontworpen aanpak die erop gericht is om golfers van verschillende niveaus met ieder hun eigen leerbehoeften te ondersteunen bij het maken van nieuwe stappen in hun golfspel zodat zij hún topprestatie leren te ontdekken en te manifesteren! Kom en ervaar, boek nu jouw eerste sessie online!

 

Samen aan de slag

Golf360 kenmerkt zich allereerst door een persoonlijke en specialistische aanpak voor spelers die meer uit hun spel willen halen en bereid zijn daar tijd en moeite in te investeren. Iedere speler is uniek en dat vraagt in de basis om begeleiding op maat. In samenspraak met de speler formuleert Daniel een persoonlijk plan of voor wie het echt serieus wil aanpakken een golftraject. Hierin bepaalt hij samen met de speler het doel, de thema’s, de frequentie en evt. de in te zetten hulpbronnen.

Begeleiding

In de uitvoer van het golftraject komt een mix van gewenste begeleidingsvormen aan bod:

  • individueel, groepsverband
  • sessies, trainingen, in de baan
  • 45 minuten, dagdelen, hele dagen, reis

360 graden aanpak

Daniel heeft als visie dat beter leren golfen gaat over een 360 graden aanpak. Deze aanpak kenmerkt zich door de onderstaande 4 x 4  verdeling. Door bewust tijd en aandacht te besteden aan deze verschillende onderdelen en daar duidelijk onderscheid in te leren maken, kun je ontdekken dat golf een 360 graden aanpak is van een groots spel!

4 x 4 

  1. Leren:               trainen, spelen, presteren en reflecteren
  2. Toepassen:      kunde, kennis, resultaat en visie
  3. Evalueren:       fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel
  4. Gedrag:            focus, manier van zijn, intentie, verantwoordelijkheid

Holistische kijk

Als coach belicht Daniel de cohesie tussen deze verschillende gebieden en segmenten. Een holistische aanpak en samenwerking waarin hij en de speler zich niet alleen maar beperkten tot de som van de verschillende onderdelen, maar een nadruk leggen op een kijk naar jezelf, de techniek, de materialen en het golfspel als geheel. 

Nader kennismaken

Ben jij benieuwd of Daniel wat voor jou kan betekenen? Lees dan meer over zijn aanbod of neem contact op voor een kennismaking om de opties te bespreken.

Contact:

Daniel Balvert

De meeste mensen kennen Daniel als pro die al van jongs af aan een grote passie heeft voor golf. Hij ontwikkelde zich als fanatieke pupil naar serieuze amateur tot golfprofessional en spelend pro en heeft nu als coach al meer dan
30 jaar golfervaring! Lees meer >

Golf Amsteldijk

Sinds begin 2016 werkt Daniel op Golf Amsteldijk, waar hij helemaal op zijn plek zit. Het is een prachtige golflocatie met unieke faciliteiten. Een ideale locatie voor privésessies, trainingen of baanbegeleiding. 

Golf360: Jouw topprestatie! - Initiatief van Daniel Balvert - Werkzaam: Golf Amsteldijk in Amstelveen - Mob: 06 50694971 - @: Info@Danielbalvert.nl